HR EN

O Nama

Nudimo mnogobrojna rješenja u aluminijskim radovima

Vrhunska kvaliteta i profesionalnost

Naše poduzeće nudi mnogobrojna rješenja u aluminijskim radovima. Nastojimo predstavljati standard, biti mjerilo kvalitete i profesionalnosti u svim segmentima poslovanja. Težimo vrhunskoj kvaliteti, te stalnom praćenju tržišta, te smo se razvili u renomiranu tvrtku čije ime postaje potvrda i jamstvo kvalitete.

Tvrtka broji 80-ak zaposlenih, što podrazumijeva adekvatno obrazovane djelatnike tehničkog odjela, odjela administrativnih poslova, te visokokvalitetnu proizvodnju i montažu.

Vrhunska kvaliteta i profesionalnost
Proizvodni prostor
Proizvodnja

Proizvodno-poslovni prostor nalazi se u poduzetničkoj zoni Dravska u Koprivnici. Na istom mjestu objedinjena je proizvodnja, skladištenje robe, administrativni poslovi nabave, prodaje i ostali financijski poslovi.

Kontakt

Staklene fasade

Ventilirane fasade

Aluminijska bravarija

Staklene ograde

Automatska vrata

Tehnička zaštita

Aluminijski radovi

Aluminijski radovi

Najveći obim poslova tvrtke odlazi na aluminijske radove. Aluminijska stolarija najviše kvalitete, kao i cjelokupni program aluminijske bravarije, proizvodi se iz biranih materijala renomiranih proizvođača.

Kvaliteta i efikasnost mehaničke radionice odlikuje se novim strojeva, obukom djelatnika i stalnim praćenjem trendova kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe. Ovdje tvrtka Ligo grupa d.o.o. može svojim klijentima pružiti potpunu uslugu, odgovoriti na sve njihove upite od informacije o cijeni proizvoda i usluga, tehničkim podacima i drugo.

Aluminijski radovi
Pridružite se našem timu!

Ukoliko dijelite iste vrijednosti, te se želite priključiti našem timu i doprinijeti uspjehu, slobodno nam pošaljite svoju otvorenu zamolbu i životopis.